SAKARYA / ADAPAZARI - Necdet Islar İlkokulu

Mehmet ŞEKERCİLEROĞLU - Okul Müdürü

1972 yılında Palu’nun Bozçanak Köyünde doğdu.İlköğretimini  Elazığ Çatalçeşme İlkokulunda ve  100.Yıl Ortaokulunda tamamladı.1991 yılında Elazığ Lisesini  bitirdi.1991 yılında başladığı Anadolu Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden 1995 yılında mezun oldu. 1997 yılında Bingöl ili Solhan İlçesi Demirkapı İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.2000 yılında Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim ve Organizasyon anabilim dalında yüksek lisansını tamamladı. 2001 yılında Solhan Atatürk İlköğretim Okuluna atandı.2002 yılında da Sakarya ili Karapürçek İlçesi Teketaban İlköğretim okuluna ataması yapıldı.2003-2004 eğitim öğretim yılında aynı okulda müdür vekili olarak çalıştı. Teketaban İlköğretim Okulunda çalışırken, 2004 yılında Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak görevlendirildi.2005 yılında Karapürçek Halk Eğitimi Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.2006 yılında yeniden Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak görevlendirildi ve bu görevine Ağustos 2007 yılına kadar devam etti. 2007 ve 2009 yılları arasında Karapürçek Halk Eğitimi Merkezine Müdür Başyardımcısı olarak görevlendirildi. Şubat 2010 yılında Adapazarı Orhangazi İlköğretim Okuluna  Müdür olarak atandı. Bu okuldaki görev süresinin dolması nedeniyle  Ağustos 2018 yılında görevinden ayrıldı. Ağustos 2018 yılında Adapazarı Necdet Islar İlkokuluna Müdür olarak ataması yapılan Mehmet ŞEKERCİLEROĞLU, halen bu görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.